Zomerblog Top Vijf

Zomerblog Top Vijf

Nog even en dan start door het hele land de zomervakantie. Een drukke periode voor jou als ondernemer! Wij hebben vijf blogs die interessant zijn voor deze periode voor je op een rij gezet. In deze blogs lees je onder andere over het belang van vakantie, het op de been houden van je medewerkers in drukke periodes en over de verhoging van het minimumloon.

.

Het belang van vakantie

Dit is een tijd waarin je je personele bezetting top geregeld wilt hebben. Toch is het belangrijk om ook goed te kijken naar de vakantiespreiding, want jouw medewerkers hebben ook tijd nodig om bij te tanken, om daarna weer opgeladen aan de slag te kunnen. Lees meer over dit onderwerp in het eerder verschenen blog:

https://www.personplus.nl/het-belang-van-vakantie/

.

Zorgeloos ondernemen de podcast

Wil jij deze zomer even ontspannen en ondertussen inspiratie opdoen? Luister dan eens naar de PersonPlus podcast: Zorgeloos ondernemen! In deze podcast ligt de focus op …. je raad het al… Ondernemen! Ieder ondernemers verhaal is uniek, ieder ondernemersverhaal is leerzaam, en ieder ondernemersverhaal heeft dieptepunten. Hoe ga je daarmee om? En wat heeft daarbij geholpen? Wij nemen je mee in de wereld van ondernemen.

https://www.personplus.nl/zorgeloos-ondernemen-de-podcast/

.

Hoe houd je medewerkers op de been in de drukke zomerperiode

Blijf tijdens de drukke zomerperiode monitoren hoe de werkdruk wordt ervaren door je medewerkers. Bespreek regelmatig met elkaar of er bijzonderheden zijn en of je als werkgever iets kan doen. Door tijdig eventuele problemen te signaleren, kunnen er aanpassingen worden gedaan waardoor de werkdruk goed te hanteren blijft.

https://www.personplus.nl/hoe-houd-je-medewerkers-op-de-been-in-de-drukke-zomerperiode/

.

Minimumloon per 1 juli 2024

Per 1 juli is het minimumloon verhoogd. Per 1 juli 2024 wordt het bruto wettelijk minimumuurloon vastgesteld op € 13,68 per uur. Het minimumloon is het laagste bedrag dat je als werkgever verplicht bent om uit te betalen. Je mag dus niet minder betalen dan dit bedrag. In het eerder verschenen blog lees je alle informatie nog eens terug:

https://www.personplus.nl/minimumloon-per-1-juli-2024/

.

Minder stress op de werkvloer

Jij als werkgever speelt een belangrijke rol in het terugdringen van stress op de werkvloer. Want wist je dat ongeveer een kwart van alle werknemers in Nederland (te) veel stress op het werk ervaart? Wat is hiervan de reden? En wat kun jij als werkgever doen? Je leest het in dit blog!

https://www.personplus.nl/minder-stress-op-de-werkvloer/

Mocht je na het lezen dan deze blogs nog vragen hebben dan helpen wij je graag verder! Wij wensen jou een succesvolle zomerperiode toe!

PersonPlus spant zich in om de inhoud van haar blogs zo actueel mogelijk te houden. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig, verouderd en/​of onjuist is. Er kunnen geen rechten aan de door PersonPlus verstrekte informatie worden ontleend. PersonPlus is niet aansprakelijk voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of incomplete informatie op de website.