RI&E via PersonPlus

Wil je hulp bij het opstellen en/of laten toetsen van een RI&E? PersonPlus werkt hiervoor samen met een gecertificeerde arbodienst! Wij kunnen jou dus óók op dit vlak volledig ontzorgen.

Het hebben van een Risico Inventarisatie en- Evaluatie (RI&E) is al sinds 1 januari 1994 verplicht voor alle werkgevers. Het is voor zowel werknemer als werkgever belangrijk om de risico’s en belastende werkzaamheden van hun functie(s) te kennen. Met een RI&E breng je als bedrijf gestructureerd de risico’s in kaart en werk je aan de preventie van verzuim. Het plan van aanpak is een verplicht onderdeel van de RI&E. Dat staat in de Arbeidsomstandighedenwet (Arbowet).

Wat is een RI&E?

De RI&E is een onderzoek naar de gevaren en risico’s voor jouw personeel. De RI&E bestaat uit:

  • Inventarisatie van de aanwezige gevaren en de al genomen risicobeperkende maatregelen op het gebied van veiligheid, gezondheid en welzijn
  • Evaluatie van de risico’s die aan de gevaren zijn verbonden en prioritering van de risico’s
  • Vaststellingen van welke maatregelen er genomen zullen worden: het plan van aanpak

Wat doet PersonPlus?

PersonPlus is dé externe personeelsafdeling voor het MKB. PersonPlus kan jou ontzorgen op het gebied van Arbo- en Verzuimbegeleiding, Salarisadministratie, HR-Advies, Juridisch advies, Externe vertrouwenspersoon en door middel van De Digitale Gesprekscyclus.

Klik hier voor meer informatie over PersonPlus Bereken eenvoudig jouw tarief!

Meer weten? Laat je gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met je op!

Reviews