Zorgeloos ondernemen – De Podcast

Zorgeloos ondernemen – De Podcast

Een Podcast?

Afgelopen jaren is de populariteit van podcasts enorm toegenomen. Het hebben van een podcast biedt eindeloze mogelijkheden om jouw bedrijf op de kaart te zetten. Het is de ultieme manier om expertise te delen, jouw bedrijf een stem te geven, en beter in contact te komen met je doelgroep. Daar lees je meer over in dit blog.

Laat jouw expertise zien

In een podcast krijg je voldoende mogelijkheid om de specialiteiten van jouw bedrijf naar boven te laten komen. Door vanuit jouw expertise concrete tips te geven aan de luisteraar laat je zien wat je als bedrijf in huis hebt. Dit creëert vertrouwen bij de doelgroep zorgt ervoor dat ze betrokken blijven bij jouw bedrijf.

Luisteraars beleven jouw merk

Een podcast is een medium waarmee je een groot bereik kunt hebben. Tegelijkertijd kom je direct in contact met elk van je luisteraars, wat het zeer persoonlijk maakt. Door de luisteraars mee te nemen in het gesprek, en af en toe stof geeft tot nadenken, blijf je als bedrijf in de gedachten van de luisteraar. Met relevante onderwerpen en een vleugje humor kom je al heel ver 😉

Flexibiliteit

Een podcast kan je luisteren wanneer je wilt. Tijdens het hardlopen, autorijden, werken… noem het maar op. Oortjes in en luisteren maar!

Zorgeloos Ondernemen

Sinds kort heeft PersonPlus ook haar eigen podcast, genaamd Zorgeloos Ondernemen. In deze podcast ligt de focus op …. je raad het al… Ondernemen! Ieder ondernemers verhaal is uniek, ieder ondernemersverhaal is leerzaam, en ieder ondernemersverhaal heeft dieptepunten. Hoe ga je daarmee om? En wat heeft daarbij geholpen? Wij nemen je mee in de wereld van ondernemen. Met onze handige tips en tops zorgen wij ervoor dat je de fouten van onze gasten niet meer maakt.

Luister Zorgeloos Ondernemen de Podcast nu!

PersonPlus spant zich in om de inhoud van haar blogs zo actueel mogelijk te houden. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig, verouderd en/​of onjuist is. Er kunnen geen rechten aan de door PersonPlus verstrekte informatie worden ontleend. PersonPlus is niet aansprakelijk voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of incomplete informatie op de website.