Optimaliseer jouw recruitmentproces met Nmbrs Hire

Optimaliseer jouw recruitmentproces met Nmbrs Hire

Optimaliseer jouw recruitmentproces met Nmbrs Hire

Heb jij de slimme keuze gemaakt om de salarisadministratie bij PersonPlus onder te laten brengen? Dan ben je vast al goed bekend met het digitale platform waar wij gebruik van maken voor de salarisadministratie, Nmbrs. Met Nmbrs hebben wij de oplossing gevonden voor onze HR en payroll processen zodat we jou, de ondernemer, kunnen ontzorgen op het gebied van salarisadministratie. Wist jij al dat Nmbrs steeds verder uitbreidt en sinds kort ook Nmbrs Hire aanbiedt? Met deze nieuwe add-on, die je gemakkelijk zelf kunt activeren, geef je jouw recruitment proces een boost! Benieuwd hoe dit precies werkt? Lees dan snel verder!

Investeer in jouw medewerkers: Het belang van goed recruitment

Een goed gestroomlijnd recruitment proces is van groot belang. We merken namelijk overal dat bedrijven momenteel ervaren dat er een tekort is aan het vinden van een passende match. Je dient jezelf te onderscheiden; en hier kan een goed verzorgd recruitmentproces een grote rol in spelen! Investeren in jouw nieuwe medewerkers is een must en elke stap naar een verbeterd recruitment proces biedt de mogelijkheid om de candidate experience positief te beïnvloeden!

Het start allemaal met het presenteren van jouw organisatie. Op jouw nieuwe, creatief gedesignde website plaats je jouw openstaande vacatures. Je merkt al snel genoeg dat de door jou geschreven vacatureteksten enorm de aandacht trekken. Yes! Jij hebt een heleboel mensen weten over te halen waarom ze bij joúw organisatie zouden moeten aansluiten. De reacties in je mailbox stromen vol, en je ziet door de bomen het bos niet meer. Hoe nu verder?

Optimalisatie: Recruitment en salaris onder één dak

Met Nmbrs Hire, hoef je je geen zorgen meer te maken over het kwijtraken van het overzicht en ben je verzekerd van een gestroomlijnde workflow voor al jouw recruitment-activiteiten. Denk hierbij aan een duidelijk overzicht van de voortgang van elke kandidaat, en het eenvoudig aanpassen van de statussen. Heb je de perfecte kandidaat gevonden? Dan voeg je heel gemakkelijk de nieuwe medewerker met één druk op de knop toe aan de Nmbrs omgeving, dan ben jij helemaal klaar voor de onboarding! Ben je benieuwd naar hoe jij het beste jouw onboarding voor nieuwe medewerkers kan vormgeven? Lees dan dit blog over onboarding, voor dat duwtje in de juiste richting!

Hoe gaat de Nmbrs Add-on in zijn werk?

De Add-on kan jij naadloos integreren met de salarisapplicatie van Nmbrs, waar je als salarisadministratieklant bij PersonPlus al gebruik van maakt. In onderstaand stappenplan lees je hoe je hier gebruik van kunt maken:

 1. Log in op jouw Nmbrs omgeving, zodat je op de home-pagina terecht komt;
 2. In de linkerzijbalk onder het PersonPlus logo, is helemaal onderin een icoontje van een tas te vinden;
 3. Klik hierop, zodat je terecht komt in de Nmbrs Marketplace;
 4. In de Nmbrs Marketplace kun je eenvoudig de Add-on Nmbrs Hire terugvinden;
 5. Wanneer je hier op klikt, krijg je aanvullende informatie te zien, en kun je eventueel een demo boeken;
 6. Ben jij overtuigd? Dan kun je rechtsboven het Nmbrs Hire abonnement activeren!

Nog één keer de voordelen van Nmbrs Hire op een rijtje

 • Job board: behoud een duidelijk overzicht van de voortgang van elke kandidaat, en pas eenvoudig de status aan;
 • Automatische screening: Nmbrs Hire denkt met je mee en screent kandidaten automatisch op basis van vereisten;
 • Samenwerken: geef betrokkenen in jouw team makkelijk toegang tot lopende vacatures;
 • Uitstekende candidate experience: geef jouw kandidaten de aandacht en service die zij verdienen door middel van goede communicatie en gebruiksgemak;
 • Mobiel-vriendelijk: zit jij niet zo vaak achter een bureau? Geen probleem! Vanaf je mobiel of tablet maak jij net zo makkelijk gebruik van Nmbrs Hire;
 • Naadloze integraties: met Nmbrs Hire synchroniseer je eenvoudig met andere apps. Zo adverteer je op talloze job boards en zet je aangenomen kandidaten meteen in de Nmbrs omgeving!

Wil je graag nog meer lezen over Nmbrs Hire? Ga dan snel naar deze website waar meer informatie terug te vinden is over deze nieuwste toevoeging! Wil jij jouw recruitmentproces optimaliseren, maar laat jij de salarisadministratie nog niet aan PersonPlus over? Neem dan contact met ons op, zodat wij je meer kunnen vertellen over de diensten die wij aanbieden!

PersonPlus spant zich in om de inhoud van haar blogs zo actueel mogelijk te houden. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig, verouderd en/​of onjuist is. Er kunnen geen rechten aan de door PersonPlus verstrekte informatie worden ontleend. PersonPlus is niet aansprakelijk voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of incomplete informatie op de website.