Als ondernemer weet je als geen ander hoe belangrijk flexibiliteit is in het dagelijks leven. Dit geldt voor jou maar zeker ook voor jouw medewerkers. Dan wil je dat de salarisadministratie voor jouw medewerkers net zo flexibel is als zijzelf. Bij PersonPlus nemen we de salarisadministratie voor jou uit handen en regelen deze van begin tot eind. Hierdoor kun jij je focussen op wat voor jou belangrijk is; ondernemen.

………………………………………………………………………………………….Salarisadministratie

.

Jarenlange ervaring

Vanaf de eerste werkdag van jouw werknemers zorgen wij voor alle wettelijke verplichtingen rondom de salarisadministratie, vergoedingen en contractuele zaken. Uiteraard zorgen wij ervoor dat al deze zaken voldoen aan de laatste eisen van de CAO binnen jouw sector. PersonPlus heeft jarenlange ervaring op het gebied van salarisadministratie, dit zorgt ervoor dat we voor elke werknemer een passende administratie bij kunnen houden. Flexibele inzet? Geen probleem! Medewerker voor langere tijd weg? No problem! Vaste krachten aan het einde van de maand verlonen en oproepkrachten op een ander moment? No problemo! Wij bieden salarisadministratie op maat, in het Nederlands, Engels en Spaans, per loonstrook en per medewerker tegen een scherp tarief.

€4,50* per loonstrook

Voor €4,50* per loonstrook per medewerker verzorgen wij:

  • Loonstrook
  • Jaaropgave
  • Betaalbatch voor al jouw medewerkers in een keer
  • Journaalposten
  • Loonaangifte
  • Aanmelding pensioenfonds
  • Pensioenaangifte

Inschrijving in het NIRPA-register

Per 2023 staan onze salarisadministrateurs (en toekomstige salariscollega’s) collectief geregistreerd in het NIRPA-register. NIRPA draagt zorg voor de kwaliteitsborging van professionals die werkzaam zijn in het vakgebied payroll. De registratie van NIRPA vindt plaats in het Register Salarisadministrateur (RSa) en het Register Payroll Professional (RPP). Middels de collectieve inschrijving en de daarbij behorende behaalde diploma’s en jaarlijkse Permanente Educatie, wordt gewaarborgd dat onze salaris professionals op de hoogte zijn en blijven van kennis en vaardigheden voor het goed uitoefenen van hun vak. Zo ben jij er zeker van dat je voor jouw salarisadministratie en jouw medewerkers bij PersonPlus aan het goede adres bent!

 

Combineer onze diensten

En wat nóg gemakkelijker is, is het combineren van onze salarisadministratie met onze verzuim- en arbodiensten! In dat geval heb je écht alle personeelszaken op één plek. Super makkelijk, wij houden dan ook bij wanneer iemand ziek is, wachtdagen en tegen een ziektepercentage de medewerker verlonen. Iets met leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker, toch?

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? We maken graag vrijblijvend een offerte op maat. In dat geval vul je hier jouw gegevens in en nemen wij contact met je op.

Bereken eenvoudig jouw tarief!

En omdat je als ondernemer continue in de weer bent, zijn we op verschillende manieren voor jou bereikbaar. Via mail, telefoon en WhatsApp staan we voor je klaar.

*Alleen mogelijk in combinatie met Full Service HRM.

Laat je gegevens achter voor meer informatie!

Benieuwd naar de kosten? Bekijk onze tariefkaart of

Bereken jouw voordeel!