Nieuwe coronamaatregelen

Nieuwe coronamaatregelen

Ruim 6 miljoen mensen keken gisteren live naar de persconferentie waarin de nieuwe coronamaatregelen zijn aangekondigd. Maatregelen die voor ieder van ons voelbaar en pijnlijk zijn. Wij denken aan alle (horeca)ondernemers die nu weer een flinke klap te verduren krijgen en leven met jullie mee! Afgelopen halfjaar hebben we allemaal geprobeerd te wennen aan het ‘nieuwe’ normaal en hebben jullie je best gedaan om ervoor te zorgen dat ondanks alle restricties de gasten toch een fijne tijd beleven tijdens hun bezoek aan het restaurant, café of hotel.

 

Nu wordt er wederom een beroep gedaan op het aanpassingsvermogen van de maatschappij en van de horecaondernemers in het bijzonder. We snappen dan ook dat veel van onze klanten met vragen zitten over de maatregelen en de gevolgen hiervan. PersonPlus staat zoals altijd klaar voor je om deze vragen te beantwoorden.

 

Helaas betekenen de maatregelen ook voor ons dat wij onze dagelijkse manier van werken moeten aanpassen. Het PersonPlus team zal vanaf morgen, woensdag 30-09, vanuit huis gaan werken in plaats van vanuit ons kantoor in Goes. Het kan hierdoor voorkomen dat we lastiger telefonisch bereikbaar zijn dan normaal. Onze excuses hiervoor en we vragen om zoveel mogelijk via de bekende e-mailadressen met ons te communiceren, zodat we jullie zo goed mogelijk kunnen blijven ondersteunen.

 

Uiteraard zullen we jullie proactief blijven informeren via de bekende kanalen. We hopen dat iedereen de komende uitdagende tijd gezond en wel doorkomt en wensen jullie veel succes!

 

Team PersonPlus

 

Voor verzuim: verzuim@personplus.nl

Voor mutaties in het personeelsbestand: mutaties@personplus.nl

Voor algemene vragen: info@personplus.nl

 

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:30 to 17:00