Zwangerschaps- en Partnerverlof

Zwangerschaps- en Partnerverlof

Hoera een kleintje op komst!

Wanneer een van jouw medewerksters zwanger is, gaat zij een mooie maar ook spannende tijd tegemoet. Hoe fijn is het dan dat jij als werkgever duidelijkheid kan geven over de verschillende verlofvormen waarmee zij te maken gaat krijgen!

Ook voor jouzelf als werkgever kan het verwarrend zijn: de verschillende verlofvormen: hoe zit dit in elkaar? Er zijn een aantal verlofvormen waarmee je te maken krijgt, of mee te maken kunt krijgen. Ook de partner van een medewerkster die zwanger is, krijgt te maken met verschillende verlofvormen.

Wij hebben daarom een overzichtelijke infographic voor jou gemaakt, waarin wij je wijzen op de verschillende verlofvormen. Je kunt precies aflezen wanneer het verlof opgenomen dient te worden, hoelang dit duurt en hoe het zit met de betaling. 

Bekijk het overzicht hier:

Zwangerschapsverlof en Partnerverlof

Tip: deel dit overzicht met je medewerkers! Zo is altijd makkelijk terug te vinden hoe het precies zit met calamiteitenverlof, zwangerschapsverlof, bevallingsverlof, geboorteverlof en ouderschapsverlof!

Heb je na het bekijken van het overzicht nog vragen over dit onderwerp? Dan helpen wij je graag verder!

PersonPlus spant zich in om de inhoud van haar blogs zo actueel mogelijk te houden. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig, verouderd en/​of onjuist is. Er kunnen geen rechten aan de door PersonPlus verstrekte informatie worden ontleend. PersonPlus is niet aansprakelijk voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of incomplete informatie op de website.