Stappenplan implementatie nieuwe Horeca CAO

Stappenplan implementatie nieuwe Horeca CAO

Stappenplan implementatie nieuwe Horeca CAO

Sinds de nieuwe horeca CAO ben je als klant van PersonPlus misschien al tegen het een en ander aangelopen. Er zijn namelijk een aantal veranderingen in de aanmeldprocedure van nieuwe medewerkers en in het inschrijfformulier wat je als werkgever invult. Daarom zetten wij dit kort voor je op een rijtje.

Vernieuwde aanmeldprocedure

  1. Wij hebben twee verschillende aanmeldformulieren aangemaakt, kies de sector die voor jouw bedrijf van toepassing is (horeca of andere sectoren). Val jij niet onder de horeca sector, dan hoef jij onderstaande stappen niet te volgen!
  2. Vul de gegevens in van het bedrijf en de medewerker.
  3. Kies de functie die jij aan de medewerker wilt toekennen, staat deze er niet bij; kies dan voor overig en benoem de functie in de opmerkingen.
  4. Geef aan of jouw medewerker een vakkracht is, als dit het geval is kun je met behulp van onderstaande handleiding de medewerker binnen de juiste functiegroep indelen met de bijpassende salarisschaal.
  5. Nadat je onderstaande stappen hebt gevolgd kun je het inschrijfformulier versturen en staat onze adviseurs klaar om de inschrijving te verwerken en de arbeidsovereenkomst op te stellen.

Implementatie Horeca CAOBijlage implementatie

De looptijd van de CAO is van 1 januari 2022 tot en met 31 december 2023.

Wil jij op de hoogte zijn van de grootste veranderingen uit de horeca CAO? Wij hebben deze alvast voor jou samengevat in een andere blog, klik hier!

PersonPlus spant zich in om de inhoud van haar blogs zo actueel mogelijk te houden. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig, verouderd en/​of onjuist is. Er kunnen geen rechten aan de door PersonPlus verstrekte informatie worden ontleend. PersonPlus is niet aansprakelijk voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of incomplete informatie op de website.