NMBRS Marketplace

NMBRS Marketplace

NMBRS Marketplace

Als klant van PersonPlus ben je ongetwijfeld in aanraking gekomen met Nmbrs. Of je Nmbrs nou ook als tijdregistratiesysteem gebruikt of als personeels- en verloningssystemen, je komt er (bijna) niet onderuit om Nmbrs te gebruiken.Tegenwoordig krijgt Nmbrs steeds meer nieuwe, handige functies. Zo wordt het gebruik zo optimaal mogelijk gemaakt. Benieuwd wat je allemaal kunt doen met Nmbrs? Wij geven je een korte introductie tot de Nmbrs Marketplace.

Nmbrs Marketplace wordt momenteel druk ontwikkeld, maar de eerste zogenaamde ‘add-ons’ druppelen langzaam binnen. Op deze manier wil Nmbrs het programma gebruiksvriendelijker maken, door optionele functies aan te bieden waarmee de werkgever het programma geheel in kan stellen naar zijn of haar behoeften. Momenteel zijn er nog niet zo veel functionaliteiten die je in kunt stellen, maar naar verwachting worden dit er in de loop van de tijd steeds meer. PersonPlus zal je hier dan ook zeker zo veel mogelijk van op de hoogte houden.

NºPay

Van verschillende klanten hebben we al positieve verhalen gehoord over Nmbrs Pay, oftewel NºPay. Dit is momenteel dan ook de belangrijkste functie die Nmbrs Marketplace te bieden heeft. Het werkt als volgt:

Elke maand krijg je van ons netjes een SEPA bestandje, waardoor je handig je medewerkers uit kunt betalen aan de hand van de gemaakte loonstroken. Dit doe je door het bestand te downloaden en vervolgens te uploaden bij je bank. Maar dat kan nog makkelijker met NºPay. NºPay zet het SEPA bestand gelijk over naar je bank, waardoor je met letterlijk 1 druk op de knop al je medewerkers kunt uitbetalen! Voor NºPay betaal je maandelijks €5,- per bedrijf en betaal je eenmalig activatiekosten. Momenteel zijn de activatiekosten zelfs gratis!

Let wel op dat NºPay enkel compatibel is met Rabobank, ING en Bunq.

Meer weten? Druk op het tasje links in je beeldscherm als je ingelogd bent in Nmbrs (zie afbeelding) en klik dan op NºPay. Hier wordt precies uitgelegd hoe het werkt en hoe je het kunt installeren.

Export iCal Kalender

Dit is geen functie van Nmbrs Marketplace, maar wel een erg handige functie in Nmbrs waar we je even op willen wijzen. Je kunt met Export iCal Kalender namelijk allerlei gegevens vanuit Nmbrs exporteren naar je eigen kalender. Denk aan verjaardagen, contractdata en nog veel meer. Zo heb je alles overzichtelijk in je eigen agenda staan. Zien hoe je dit instelt? Klik dan hier.

Thuiswerkvergoeding

Omdat thuiswerken steeds meer gedaan wordt, is er nu de thuiswerkvergoeding. Deze is € 2,00 per dag (onbelast). Het lastige met deze vergoeding is dat het of reiskostenvergoeding of thuiswerkvergoeding is, maar je mag wel op de ene dag de één uitkeren en op de andere dag de ander. Administratief is dit lastig. Gelukkig kun je dit nu makkelijk instellen in NMRBS. Wil je hier gebruik van maken? Laat het dan weten! Onze salarisadministrateurs richten dit dan voor jou in.

NºPay is ongetwijfeld de eerste van vele handige functionaliteiten die NMBRS Marketplace aan gaat bieden in de toekomst. En zoals je ziet zijn er meer handige functionaliteiten binnen Nmbrs waar je misschien niet vanaf wist. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Hou dan de kanalen van PersonPlus in de gaten!

PersonPlus spant zich in om de inhoud van haar blogs zo actueel mogelijk te houden. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig, verouderd en/​of onjuist is. Er kunnen geen rechten aan de door PersonPlus verstrekte informatie worden ontleend. PersonPlus is niet aansprakelijk voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of incomplete informatie op de website.