Betaling loonaangifte via iDeal

Betaling loonaangifte via iDeal

Vanaf nu is het betalen van de loonaangifte net zo makkelijk als online shoppen! Als jij jouw loonadministratie namelijk ondergebracht hebt bij PersonPlus, kun je de loonaangifte eenvoudig betalen via het iDeal-betaalplatform. Wil je weten hoe dit werkt? Lees hier verder.

Met een paar drukken op de knop jouw loonaangifte betalen

In ons portaal www.personplus.nmbrs.nl kan de loonaangifte vanaf nu betaald worden middels iDeal tot een maximum van €50.000. Wanneer het te betalen bedrag van een loonaangifte hoger is dan €50.000, zal een melding getoond worden dat deze functionaliteit niet beschikbaar is. Deze optie ziet er als volgt uit:

Klik op de betaalpas en kies voor de optie om te betalen via iDeal. Je wordt vervolgens doorverwezen naar de site van de belastingdienst om daadwerkelijk te betaling te voldoen. Dit gaat in 3 stappen:

Loonaangifte markeren als betaald

Indien je de loonaangifte op een andere manier betaald hebt, bijvoorbeeld via het SEPA bestand, kan de aangifte gemarkeerd worden als betaald. Op deze manier kan gemakkelijk worden bijgehouden welke aangiftes reeds betaald zijn. Wanneer de loonaangifte via iDeal betaald is, kleurt het icoon automatisch groen!

Nog geen loonadministratie klant?

Klinkt deze functie jou als muziek in de oren, maar heb jij jouw loonadministratie nog niet ondergebracht bij PersonPlus? Niet getreurd! Neem vrijblijvend contact met ons op en we vertellen jou graag meer over de dienstverlening!

PersonPlus spant zich in om de inhoud van haar blogs zo actueel mogelijk te houden. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig, verouderd en/​of onjuist is. Er kunnen geen rechten aan de door PersonPlus verstrekte informatie worden ontleend. PersonPlus is niet aansprakelijk voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of incomplete informatie op de website.