Ontwikkeling en het functioneren van medewerkers is een hot topic. Want: aandacht voor ontwikkeling van medewerkers zorgt voor een hogere medewerker tevredenheid én beter functioneren, wat bijdraagt aan betere bedrijfsresultaten. Dat willen we natuurlijk allemaal! Dus, hoe zorg je er nu voor dat medewerkers de beste versie van zichzelf worden en zich binnen jouw organisatie verder kunnen ontwikkelen?

………………………………………………………………………………………….DDGC

.

Goede gesprekken: de sleutel tot succes!

Dit doe je voornamelijk door goede gesprekken te hebben over ambities, doelstellingen en ontwikkeling van medewerkers en door samen een ontwikkelplan te maken. Dit wordt ook wel een Persoonlijk Ontwikkelingsplan genoemd (POP). Pas als je de ambities van jouw medewerkers weet, kun je als werkgever gerichte ontwikkelplannen maken en de juiste scholing/tools aanbieden.

Een goed gesprek is nog niet zo makkelijk. Want: Welke vragen stel je? Hoe vaak heb je een gesprek per jaar? En wat dacht je van de administratieve rompslomp in de vorm van gespreksverslagen en de planning van gesprekken..? niet zo makkelijk als dat het lijkt!

De Digitale Gesprekscyclus

Wij hebben dé e-HRM oplossing voor jou gevonden bij onze partner: De Digitale Gesprekscyclus (DDGC). In DDGC kun je de volgende dingen onderbrengen:

  • Gesprekscyclus met gespreksformulieren (bijvoorbeeld: einde proeftijdgesprek, functioneringsgesprek, beoordelingsgesprek, exitgesprek)
  • Competenties en functieprofielen
  • 360 graden feedback: zodat collega’s en leidinggevenden elkaar feedback kunnen geven, zo kun je talenten herkennen én erkennen

Het gebruik van De Digitale Gesprekscyclus is mogelijk vanaf € 680,- per jaar (excl. BTW). Daarmee kun je aan maximaal 40 medewerkers toegang verstrekken. Omgerekend is dat € 17,- per persoon per jaar. Je kunt het aantal gebruikers in stappen van 10 verhogen voor diezelfde € 17,- per gebruiker per jaar.
Bereken eenvoudig jouw tarief!

Implementatie

De implementatie van DDGC kan PersonPlus verzorgen tegen gereduceerd tarief, namelijk voor €89 per uur. Hebben we jouw interesse gewekt en wil je meer weten over deze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en plan een intake via onderstaand formulier.


 

Benieuwd naar de kosten? Bekijk onze tariefkaart of

Bereken jouw voordeel!