Wie zijn wij en wat doen wij?

Wij zijn PersonPlus, dé externe personeelsafdeling van het MKB. Alles op het gebied van personeelszaken is waar we goed in zijn, experts durven we wel te stellen. En waarom we dat vinden? Wij hebben jarenlange ervaring op verschillende vlakken van personeelszaken. We hebben specialisten voor uw relaties klaarstaan op het gebied van HR-Ondersteuning, verzuim- en arbobegeleiding, salarisadministratie én we beschikken over een juridische helpdesk.

Alle personeelszaken onder één dak, met vaste aanspreekpunten en altijd bereikbaar. Alles voor u regelen zodat uw relaties onbezorgd kunnen ondernemen. Daar krijgen wij bij PersonPlus energie van.

Benieuwd hoe PersonPlus voor uw relaties ondersteuning biedt op het gebied van personeelszaken?

Klik op de onderstaande links voor meer informatie, we leggen het graag uit.

Heeft u nog vragen over onze dienstverlening? Kijk dan hier voor de veel gestelde vragen

Wij voelen een klik? U ook? We maken graag verder kennis onder het genot van een kopje koffie.

Contact

APC Holland en PersonPlus, het beste van twee werelden

APC Holland is er voor het intermediair. Met slimme verzekeringsproducten en systemen maakt APC Holland het leven van het intermediair gemakkelijker. APC Holland creëert altijd vanuit de vraag van het intermediair en zo is ook de Verzuim Totaal Op Maat verzekering ontstaan. Dit product wordt exclusief in combinatie met de dienstverlening van PersonPlus aangeboden. Door de handen in een te slaan biedt de Verzuim Totaal Op Maat verzekering een aantal unieke voordelen voor zowel intermediair als verzekerde.

In samenwerking met Felison is er een heel nieuw platform gemaakt voor het aanvragen van de APC Holland verzuimproducten. Heeft u nog geen agentschap of inloggegevens? U vraagt deze gemakkelijk en kosteloos bij APC Holland aan. Het team staat voor u klaar!

Benieuwd wat APC Holland nog meer voor u kan betekenen? De website vindt u hier.

Unique Selling Points van APC Holland:

  • Keuzevrijheid binnen het te verzekeren personeelsbestand. U kunt er voor kiezen medewerkers met een salaris tot € 7.500 buiten de verzekering te houden of mee te verzekeren tegen en lagere premievoet.
  • De mogelijkheid om de ondernemer/DGA tegen vaste sommen mee te verzekeren als er in het bedrijf nog minimaal 4 andere medewerkers werkzaam zijn.
  • Automatische koppeling met PersonPlus de externe personeelsafdeling voor het MKB. Zij nemen vanaf de eerste ziektedag de verzuimopvolging in beheer. Uw relatie wordt hiermee volledig ontzorgd.
  • Een bonus/malus premiestaffel.
Icon
Experts in HR

Alle zaken rondom personeel geregeld. Denk hierbij o.a. aan functie-indeling, arbeidsvoorwaarden, opleiding, gespreksformulieren, signalering wanneer een contract afloopt, advies ketenregeling & WAB, pensioen en ontslagzaken.

Icon
Juridisch partner

Onze HR- adviseurs zijn zeer ervaren en beschikken over de recentste arbeidsrechtelijke kennis.

Icon
Verzuim -en arbobegeleiding

De signalering en opvolging volgens de Wet Verbetering Poortwachter nemen wij volledig uit handen (denk aan signalering frequent verzuim, opstellen plan van aanpak, probleemanalyse, signalering vangnet, 42e week melding, eerstejaarsevaluatie en melding beroepsziekten).

Icon
Salarisadministratie

Voor maar €4,50 per loonstrook complete uitbesteding en beheer van loonadministratie; loonstroken, jaaropgave, betaalbatch voor snelle betaling, journaalposten, loonaangifte, aanmelding pensioenfonds & pensioenaangifte.