Trouble in paradise? PersonPlus to the rescue! Elke ondernemer krijgt er ongewild mee te maken, een probleem met werknemers waarbij juridisch advies meer dan welkom is. Ons team staat voor je klaar om al jouw juridische vragen te beantwoorden. Geen dure advocaten in maatpakken en snelle auto’s, gewoon degelijk advies in elke situatie.

………………………………………………………………………………………….Juridische helpdesk

Ontzorgen

Heb je een medewerker die altijd nét het randje opzoekt? Een die altijd te laat komt en weinig inzet toont? Of is er sprake van een arbeidsconflict? Sommige dramaseries vallen in het niet bij wat er zich op de werkvloer af kan spelen. In dat geval kan het nooit kwaad om juridisch advies in te winnen over jouw rechten en plichten als werkgever en wat die van jouw medewerker(s) zijn. We snappen dat het dan een grote stap is om bij advocaten en juristen aan te kloppen. Daar zijn wij van PersonPlus voor. Wij hebben ervaring met het mediëren en oplossen van geschillen tussen medewerker en werkgever. Zo komen we altijd tot een passende oplossing voor beide partijen die wettelijk geldig is. Het zijn geen leuke bezigheden voor jou als ondernemer, dus zorgen wij van PersonPlus ervoor dat wij zoveel mogelijk voor jou uit handen nemen.

Altijd een oplossing

Wij helpen je correct te handelen in conflictsituaties, zorgen dat je verzekerd bent en voor een goede oplossing. In sommige gevallen kunnen we ervoor zorgen dat jij en jouw medewerker weer door een deur kunnen en anders zorgen we ervoor dat jullie op een juridisch correcte manier uit elkaar gaan.

Juridische conflicten

Ben je ook salarisadministratieklant bij ons? In dat geval verzorgen wij ook de gehele administratieve kant rondom juridische conflicten en de afhandeling daarvan. Denk hierbij aan de afwikkeling van een contract of de eindafrekening met een medewerker. Zo zorgen wij ervoor dat jij zo min mogelijk merkt van juridische conflicten en je zo veel mogelijk bezig kan houden met leukere zaken. Wil je weten in welke situaties wij je allemaal kunnen helpen? Kijk hier voor een aantal voorbeelden.
Bereken eenvoudig jouw tarief!

Benieuwd wat ons topteam in jouw situatie kan betekenen? Neem contact met ons op en wij staan voor je klaar!


Benieuwd naar de kosten? Bekijk onze tariefkaart of

Bereken jouw voordeel!