Stagiair Verzuimafdeling

Kom jij stage lopen bij het leukste bedrijf van Goes en omstreken?

Dan kunnen wij jou verzekeren dat jij een enorm leerzame en leuke stageperiode krijgt! We hebben een team wat energiek en jong (van geest) is. Én we hebben twee kantoorhonden. Daarnaast bootcampen we elke maandag op kantoor onder werktijd én je hoeft bij ons nooit thuis je eigen boterhammen te smeren, want de lunch wordt volledig verzorgd en gefaciliteerd door ons! Wij laten jou graag alle aspecten van het vakgebied ontdekken en geven onze stagiair(e)s veel vrijheid, verantwoordelijkheid en uitdagende taken. Uiteraard begeleiden we je hier goed bij. Ook mooi meegenomen: Je krijgt een stagevergoeding van €350,- per maand op basis van 40 stage-uren per week.

Bedrijfsprofiel: Wie is PersonPlus?

Wij zijn dé externe personeelsafdeling voor het MKB en ontzorgen onze klanten op het gebied van personeelszaken. Onze dienstverlening breidt zich steeds verder uit, en daarmee ook ons team. Wij hebben een buitengewoon gezellige werksfeer en PersonPlus kenmerkt zich door een hecht, fris en dynamisch team.

Wat ga jij doen als stagiair(e) Verzuim binnen PersonPlus?

Nou; koffie halen, printen, post frankeren: NEE, daar doen wij niet aan mee! Je wordt ingewerkt en gezien als een volwaardig medewerker en bent echt onderdeel van het team. We laten jou eerst zien waar wij ons dagelijks mee bezig houden. Zo krijg jij een goed beeld van de organisatie en de werkzaamheden. Als je dit een beetje in beeld hebt, dan krijg jij uiteraard specifiekere taken behorende bij jouw opleiding, zoals:

  • Klantcontact; Jij neemt de ziek- en herstelmeldingen aan en gaat ermee aan de slag.
  • Het opvolgen van de ziekmeldingen volgens WvP in ons verzuimsysteem.
  • Algemene vragen beantwoorden over het ziekteverzuimproces.
  • Diverse administratieve taken die behoren tot het ziekteverzuim (dossieropbouw).

Een onderzoeksopdracht uitvoeren als onderdeel van de opleiding tijdens je stage?

Wij vinden het belangrijk dat het onderzoek past bij jouw eigen interesses en behoeftes. We nemen de tijd om samen met jou een interessant vraagstuk te formuleren en hier gedurende je stage vorm aan te geven.

 Carrière perspectief na jouw stage

“In mijn gehele stage ben ik nog nooit met tegenzin naar kantoor gegaan. Het werk is leuk, de collega’s zijn nog leuker en de sfeer is top! En als kers op de taart heb ik ook nog eens een boel geleerd, ook niet geheel onbelangrijk.” Anouk Jansen, voormalig stagiaire en later Marketing & Communicatie medewerker bij PersonPlus.

‘’Tijdens mijn stage heb ik de mogelijkheid gehad om mijn interesse in HR verder te ontwikkelen, ondanks dat ik de studie IBL volgde. Ik heb een erg positieve stage-ervaring gehad met veel vrijheid: door zelf te bepalen wanneer ik tijd aan mijn onderzoek besteedde, zodat ik op mijn creatiefste dagen hiermee aan de slag kon.’’ Luna Alhinho Karantonis, voormalig stagiaire, en HR adviseur bij PersonPlus.

“Tijdens mijn stage heb ik alle vrijheid gehad om mij te verdiepen in verschillende HR vakgebieden en kreeg ik de kans om mij hierin te ontwikkelen. Je wordt als een volwaardige medeweker binnen PersonPlus gezien. Dit alles maakte dat ik tijdens mijn afstudeerstage geen dag met tegenzin ben opgestaan!” Anne-Fleur Moerland, Voormalig stagiaire verzuim, en HR adviseur bij PersonPlus.

 

Overtuigd? Mail werken@personplus.nl of bel 0113-405 680 en vraag naar Ilonka (Verzuim Manager) of Anne-Fleur (HR-Adviseur).

Herken jij je meteen in bovenstaand profiel? Laat jouw contactgegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!