Naverrekening 2021, herberekening 2022.

Je hebt via jouw verzekeringstussenpersoon een verzuimverzekering afgesloten met daarbij de dienstverlening van PersonPlus.

Naast salarisadministratie, HR ondersteuning, Verzuimopvolging en Arbobegeleiding verzorgt PersonPlus ook de gegevensverzameling en verwerking voor de naverrekening/herberekening. Deze naverrekening wordt jaarlijks door de verzekeraar gedaan ter controle en verrekening van de polis. Het gaat hierbij om verzekerde bedragen én aantallen.

Om dit zo gemakkelijk mogelijk te maken voor iedereen, vragen we je door middel van onderstaande knop jouw verzamelloonstaat over 2021 aan te leveren. Wij kunnen dan alle gegevens verwerken en aanleveren bij de verzekeraar. Heb je geen verzamelloonstaat over 2021? Geef ons dan toestemming deze op te vragen bij jouw boekhouder.

Wij doen dan de rest voor je, makkelijk toch?

KLIK HIER OM JOUW GEGEVENS IN TE VOEREN

Lever zo snel mogelijk, maar in ieder geval voor 1 maart, jouw gegevens aan. Dan krijg je spoedig bericht vanuit de verzekeraar over de naverrekening.

Mocht je vragen hebben over de naverrekening of herberekening neem dan contact op met jouw verzekeringstussenpersoon of met PersonPlus via de bekende gegevens.