Jessica Torcque – Baas

Jessica Torcque – Baas

HR Manager

Mijn naam is Jessica Torcque-Baas. Ik ben vanaf de ‘geboorte’ van PersonPlus betrokken bij dit leuke bedrijf. Met veel enthousiasme heb ik een bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van onze dienstverlening.

Mijn expertise ligt voornamelijk in het HR vakgebied. Na de Bachelor Human Resource Management (die ik samen met collega Janelle gevolgd heb), ben ik nog verder gaan studeren. In 2020 heb ik mijn Master of Science diploma in Human Resources behaald. Het leuke aan dit vakgebied vind ik de combinatie van het menselijke en economische aspect en de advisering van zowel werkgevers als werknemers over personele, arbeidsrechtelijke vraagstukken. Ik krijg energie van het zoeken van de beste oplossing voor beide partijen! Omdat wij het erg belangrijk vinden om onze relaties goed van dienst te kunnen zijn en blijven heb ik recentelijk nog een Post Bachelor Arbeidsrecht afgerond.

Naast HR Manager, bekleed ik ook de functie van extern vertrouwenspersoon bij PersonPlus. Op deze manier kan ik vaak écht iets betekenen voor de melder en diegene verder helpen.

Zoals mijn foto al een beetje verklapt, maak ik in mijn vrije tijd graag foto’s! Verder ben ik een echte zon- en strandliefhebber en kun je mij in de winter vinden op de skipiste.

Heb jij HR issues, complexe personele vraagstukken en advies nodig? Geef mij dan zeker even een belletje!