Vertrouwenspersoon via PersonPlus

Tijdens het werk hebben jouw medewerkers te maken met collega’s, leidinggevenden, klanten, leveranciers, en nadere partijen. Wat als er iets voorvalt wat als ongewenst wordt ervaren? Dan is het fijn en belangrijk dat zij hier hulp bij krijgen en in vertrouwen over kunnen praten:

De Externe Vertrouwenspersoon!

Het wetsvoorstel tot het wijzigen van de Arbeidsomstandighedenwet, maakt het verplicht voor bedrijven om een vertrouwenspersoon aan te nemen. Dit moet eraan bijdragen ongewenst gedrag op de werkvloer terug te dringen en een veilige werkomgeving te creëren.

Zorg dat jouw bedrijf nu al aan deze naderende verplichting voldoet!

Uit onderzoek blijkt dat dat 1 op de 6 werknemers wordt gepest, gediscrimineerd of geïntimideerd op de werkvloer. Ongewenst gedrag komt voor in alle sectoren.

Een slachtoffer van ongewenst gedrag neemt gemiddeld 7 extra verzuimdagen op. Naast persoonlijk leed en extra verzuim leidt ongewenst gedrag tot een slechte sfeer op het werk, verminderde betrokkenheid en verminderde productiviteit. Een hoge werkdruk in combinatie met ongewenst gedrag VERDUBBELT de kans op burn-out klachten. Genoeg redenen om hier iets aan te doen dus en een vertrouwenspersoon aan te stellen!

Regel het makkelijk en voordelig, bekijk onze staffelprijzen en ontvang voor dit bedrag:

  • (Voorbeeld) Protocollen integriteit en ongewenste omgangsvormen.
  • Informatiemateriaal voor de medewerker (poster, video, mail met contactgegevens en visitekaartjes).
  • Informatie en video voor de werkgever.
  • Elke 12 maanden een beknopt jaarverslag.
  • De gesprekken met de vertrouwenspersoon zijn op basis van na facturatie.

Direct afsluiten? Laat je gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met je op!

 

Reviews