Wij vinden het belangrijk dat ondernemers met al hun HR gerelateerde vraagstukken bij ons terecht kunnen. Dit omdat wij ons kunnen voorstellen dat als (nieuwe) ondernemer er een hoop op je af kan komen. Contracten, wetgeving en aanpassingen aan de CAO, dit alles bijhouden naast het ondernemen is een behoorlijke opgave. En wees eerlijk, jij houdt je liever bezig met ondernemen dan met de administratieve rompslomp die hierbij komt kijken. Daarom is PersonPlus altijd bereikbaar voor HR ondersteuning op maat voor jouw onderneming en jouw situatie.

………………………………………………………………………………………….HR Ondersteuning

.

Personeel de spil van vrijwel elke onderneming

Human Resource beleid is lang niet meer iets voor alleen grote ondernemingen met veel personeel. Echter is het zo dat veel ondernemers in het MKB weinig tijd hebben voor een uitgebreid HR beleid. En dat terwijl het personeel de spil is van vrijwel elke onderneming. Wij bieden ondersteuning en advies voor instroom (werving & selectie), doorstroom (opleiding, training, beoordeling en loopbaanplanning) en uitstroom (ontslagzaken en pensioen) van jouw medewerkers. Binnen veel sectoren is het lastig goed personeel te vinden én te behouden. Een goed HR beleid zorgt ervoor dat jij je als werkgever kan onderscheiden en dat jij het juiste personeel op de juiste plaats krijgt en houdt. Wij helpen je hierbij door advies en bepaalde zaken voor je over te nemen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld arbeidsvoorwaarden, opleiding en verzuim-of ontslagzaken.

Wist jij bijvoorbeeld dat sinds 1 januari de Wet arbeidsmarkt in Balans (WAB) van kracht is? Deze wet moet ervoor zorgen dat de balans tussen vast en flexwerk goed is in de arbeidsmarkt, een soort Yoga voor de arbeidsmarkt dus. Lig je zelf nou in de split met deze wet? Lees er hier meer over of stel ons je vragen!

Jij bent als werkgever uiteindelijk de verantwoordelijke, zowel op papier als in de praktijk. Wij voorzien je van advies en hulp vanuit onze expertise op deze gebieden. Zo houden wij voor jou in de gaten of werknemers vast in dienst komen omdat zij 3 jaar in dienst zijn of 3 verlengingen hebben gehad, wij houden deze datum in de gaten en laten het je weten wanneer dit jubileum in de buurt komt. Onze helpdesk is bereikbaar via mail, telefoon en WhatsApp en we zullen er alles aan doen om jouw vraagstukken tot de bodem uit te zoeken.
Bereken eenvoudig jouw tarief!

Correcte arbeidsovereenkomsten

Laat je ons ook jouw salarisadministratie ontzorgen? Dat vinden we niet alleen heel leuk, maar dan dragen wij ook zorg voor het opstellen van correcte arbeidsovereenkomsten, proeftijd en verlenging van contracten. En is de liefde over? Dan zorgen wij voor een tijdige aanzegging en correcte afhandeling van de opzegging van arbeidsovereenkomsten.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!


Benieuwd naar de kosten? Bekijk onze tariefkaart of

Bereken jouw voordeel!