Stagiair HRM

Kom jij stage lopen bij het leukste bedrijf van Goes en omstreken?

Dan kunnen wij jou verzekeren dat jij een enorm leerzame en leuke stageperiode krijgt! We hebben een jong en energiek team, twee kantoorhonden, we bootcampen 1 keer per week op kantoor onder werktijd, én je hoeft bij ons nooit thuis je eigen boterhammen te smeren, want de lunch wordt volledig verzorgd en gefaciliteerd door ons! Wij laten jou graag alle aspecten van jouw vakgebied ontdekken en geven onze stagiaires veel vrijheid, verantwoordelijkheid en uitdagende taken. Uiteraard begeleiden we je hier goed bij. Ook mooi meegenomen: Je krijgt een stagevergoeding van €350,- per maand op basis van 40 stage-uren per week.

Bedrijfsprofiel: Wie is PersonPlus?

Wij zijn dé externe personeelsafdeling voor het MKB, en ontzorgen onze klanten op het gebied van personeelszaken. Onze dienstverlening breidt zich steeds verder uit, en daarmee ook ons team. Wij hebben een buitengewoon gezellige werksfeer en PersonPlus kenmerkt zich door het hechte, frisse en jonge team.

Wat ga jij doen als stagiair(e) binnen PersonPlus?

Nou; koffie halen, printen, agenderen: NEE, daar doen wij niet aan mee! Je wordt ingewerkt en gezien als een volwaardig medewerker en bent echt onderdeel van het team. We laten jou eerst zien waar wij ons dagelijks mee bezig houden. Zo krijg jij een goed beeld van de organisatie en de werkzaamheden. Als je dit een beetje in beeld hebt, dan krijg jij uiteraard specifiekere taken behorende bij jouw opleiding. Je houdt je bezig met echte HR taken zoals het aanmelden van nieuwe medewerkers, contracten opstellen, salarisadministratie en je krijgt veel mee over arbeidsrechtelijke zaken. Daarnaast assisteer jij de HR afdeling en mag je initiatief tonen op het gebied van optimalisering, employer branding (het maken van een werken bij website) en het organiseren van uitjes. Ook denk je mee over onze social media content & leuke ideeën voor de nieuwsbrief.

En het onderzoek dan?

Wij vinden het belangrijk dat het onderzoek past bij jouw eigen interesses en behoeftes. We nemen met jou de tijd om een interessant vraagstuk te vormen en hier samen een draai aan te geven.

 

Carrière perspectief na jouw stage

“In mijn gehele stage ben ik nog nooit met tegenzin naar kantoor gegaan. Het werk is leuk, de collega’s zijn nog leuker en de sfeer is top! En als kers op de taart heb ik ook nog eens een boel geleerd, ook niet geheel onbelangrijk.” Anouk Jansen, voormalig stagiair en later Marketing & Communicatie medewerker bij PersonPlus.

‘’Tijdens mijn stage heb ik de mogelijkheid gehad om mijn interesse in HR verder te ontwikkelen, ondanks dat ik de studie IBL volgde. Ik heb een erg positieve stage-ervaring gehad met veel vrijheid: door zelf te bepalen wanneer ik tijd aan mijn onderzoek besteedde, zodat ik op mijn creatiefste dagen hiermee aan de slag kon.’’ Luna, voormalig stagiair, en nu HR adviseur bij PersonPlus.

“Tijdens mijn stage heb ik alle vrijheid gehad om mij te verdiepen in verschillende HR vakgebieden en kreeg ik de kans om mij hierin te ontwikkelen. Je wordt als een volwaardige medeweker binnen PersonPlus gezien. Dit alles maakte dat ik tijdens mijn afstudeerstage geen dag met tegenzin ben opgestaan!” Anne-Fleur Moerland, Voormalig stagiaire, en HR adviseur bij PersonPlus.

 

Overtuigd? Mail werken@personplus.nl of bel 0113-405 680 en vraag naar Anne-Fleur (HR adviseur).

Herken jij je meteen in bovenstaand profiel? Laat jouw contactgegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!