HR Stagiair(e)

Kom jij stage lopen bij het leukste bedrijf van Goes en omstreken?

PersonPlus is dé externe personeelsafdeling voor het MKB. PersonPlus ontzorgt ondernemers op het gebied van HR, verzuim- en arbo begeleiding, juridisch advies en salarisadministratie. Wij richten ons voornamelijk op de sectoren: horeca, detailhandel, recreatie en retail. Meer weten? Bekijk onze promotievideo 😊

Kom jij stage lopen bij PersonPlus?

Dan kunnen wij jou verzekeren dat jij een enorm leerzame en leuke stageperiode krijgt! We hebben een jong en energiek team, een kantoorhond en een kantoorpuppy, we bootcampen 1 keer per week op kantoor én je hoeft bij ons nooit thuis je eigen boterhammen te smeren, want de lunch wordt volledig verzorgd en gefaciliteerd door ons! Wij laten jou graag alle aspecten van jouw vakgebied ontdekken en geven onze stagiaires veel vrijheid, verantwoordelijkheid en uitdagende taken. Uiteraard begeleiden we je hier goed in.

Wat ga jij doen als stagiair(e) HRM binnen PersonPlus?

Nou; koffie halen, printen, agenderen: NEE, daar doen wij niet aan mee! Je wordt ingewerkt en gezien als een volwaardig medewerker en bent echt onderdeel van het team. Je gaat je bezig houden met echte HR taken zoals nieuwe medewerkers opvoeren, contracten opstellen, salarisadministratie en arbeidsrechtelijke zaken. Ook krijg je een ‘kijkje in de keuken’ op het gebied van verzuimbegeleiding.

En het onderzoek dan?

Wij vinden het belangrijk dat het onderzoek past bij jouw eigen interesses en behoeftes. Uiteraard is het belangrijk dat we hier samen een draai aan geven. Samen, ja want de HR Business Partner, waar jij veel mee samenwerkt, is ook gelijk jouw stagebegeleider!

“Als jij van aanpakken houdt zit je goed bij PersonPlus. Je krijgt de vrijheid om je zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen, ondernemen wordt beloond. Een top stageplek!” Jorn Soethout, voormalig stagiair en nu commercieel medewerker bij PersonPlus.

“In mijn gehele stage ben ik nog nooit met tegenzin naar kantoor gegaan. Het werk is leuk, de collega’s zijn nog leuker en de sfeer is top! En als kers op de taart heb ik ook nog eens een boel geleerd, ook niet geheel onbelangrijk.” Anouk Jansen, voormalig stagiaire communicatie en nu marketing- en communicatiemedewerker bij PersonPlus.

Overtuigd? We ontmoeten jou graag onder het genot van een kop koffie! Alvast in contact komen? Mail info@personplus.nl of bel 0113-405 680 en vraag naar Jessica Torcque-Baas (HR Business Partner) of Remco den Ouden (Operationeel Directeur).