Zakelijke dienstverlening

Als zakelijke dienstverlener heb jij hard geleerd om te kunnen doen wat je nu doet. Of je nou accountant, ICT'er of jurist bent, jij wilt kunnen doen waar je goed in bent. HR zaken zijn dan ook wel het laatste waar jij je hoofd nog op wil breken.

Als zakelijke dienstverlener help jij mensen waar je kan. Jij ondersteunt allerlei bedrijven, waardoor zij kunnen doen waar ze goed in zijn. Zij kunnen op jou bouwen, net zoals jij op PersonPlus kunt bouwen!

Complex

Doordat er steeds nieuwe regels en wetten bijkomen, wordt het werken in de zakelijke dienstverlening steeds complexer. Alles moet bijgehouden worden. En dat in een sector waar flexibiliteit steeds belangrijker wordt. De wereld ontwikkelt snel, dus als dienstverlener moet jij stevig in je schoenen staan om niet om te vallen in het huidige klimaat.

‘Bedrijven kunnen op jou bouwen, net zoals jij op PersonPlus kunt bouwen!’

Technologie

De ontwikkelingen gaan steeds harder, wat zowel positief als negatief kan zijn voor jou als zakelijke dienstverlener. Aan de ene kant maakt het jouw werk makkelijk, omdat je steeds meer kunt automatiseren en er steeds handigere systemen komen om je werk uit te kunnen voeren. Aan de andere kant betekent dit ook dat de klant deze systemen zelf kan gaan gebruiken en zo jou als dienstverlener op een gegeven moment niet meer nodig zal hebben.

Externe personeelsafdeling

PersonPlus helpt ondernemingen binnen de zakelijke dienstverlening met alle personeelszaken. We ontzorgen jou, de ondernemer, op dit gebied vanuit onze passie voor een goed en gezond team. HR-Ondersteuning, juridisch advies, ziekteverzuim en salarisadministratie organiseren we volledig voor jou en je team. Zodat jullie verder kunnen met het ondersteunen waar nodig. Dát is PersonPlus, de externe personeelsafdeling voor het MKB.

Als zakelijke dienstverlener kun je te maken hebben met een CAO, bedrijfsreglement of misschien heb je wel geen van beiden en heb je juist hulp nodig met het opstellen van jouw arbeidsvoorwaarden en/of personeelsbeleid. Ook dan kun je bij ons terecht!

Benieuwd naar de kosten? Bekijk onze tariefkaart of

Bereken jouw voordeel!