Na een periode van hard werken is het tijd voor ontspanning. Lekker met je geliefde erop uit trekken, of jezelf helemaal laten verwennen in een Spa Resort.

Ontspanning

De recreatie sector zorgt voor ons op momenten dat we daar zelf aan toe zijn. Zowel wanneer we naar de plek van bestemming aan het reizen zijn, bijvoorbeeld via begeleiding, als wanneer we zijn aangekomen. Jij als ondernemer binnen de recreatie sector ontzorgt ons volledig op deze momenten. Het verblijf is op en top geregeld, leuke aankleding en vriendelijk personeel dat ontspanning hoog in het vaandel heeft staan.

‘Jij als ondernemer binnen de recreatie sector ontzorgt ons volledig op deze momenten.’

Groei in de sector

De recreatie sector is in korte tijd flink gegroeid. Met de toename van de drukte is ook een toename in de vraag naar ontspanning gekomen. Zowel in eigen land of provincie als in het buitenland. In alle gevallen is het aantal bezoeken aan een onderneming binnen de recreatie toegenomen, tot wel 30% in de laatste 10 jaar. Jij en je team staan dan voor ons klaar.

Moment voor zichzelf

We leven tegenwoordig sneller dan ooit. Op het werk moet het altijd beter, groter, sneller en ook privé gaat het steeds vaker om kwantiteit boven kwaliteit. Maar jij als ondernemer binnen de recreatie begrijpt dat dit niet altijd kan. Dat er tijd moet zijn voor ontspanning en bezinning. Jij zorgt ervoor dat de hardwerkende medemens even een moment voor zichzelf heeft. Maar wie zorgt er voor jou en je team?

Externe personeelsafdeling

PersonPlus helpt ondernemingen binnen de recreatie met alle personeelszaken. We ontzorgen jou, de ondernemer, op dit gebied vanuit onze passie voor een goed en gezond team. HR-Ondersteuning, juridisch advies, ziekteverzuim en loonadministratie organiseren we volledig voor jou en je team. Zodat jullie verder kunnen met het bieden van rust en ontspanning aan iedereen die dat wilt en nodig heeft. Dát is PersonPlus, de externe personeelsafdeling voor het MKB.

Benieuwd naar de kosten? Bekijk onze tariefkaart of

Bereken jouw voordeel!