Het café op de hoek, je favoriete restaurant of die fastfoodketen langs de weg; al deze zaken horen bij de sector horeca. We brengen als we erover nadenken stiekem meer tijd door in de horeca dan je in eerste instantie zou denken.

Het alledaagse leven

De horeca sector is aanwezig in het alledaagse leven van ons allemaal toch? Voor sommige van ons is de kroeg als ons tweede thuis. De plek waar je met vrienden afspreekt, of juist in je eentje binnen kan lopen en je geen moment alleen bent. Denk er maar eens over na, hoeveel mensen in jouw leven zijn dankzij een avondje uit, een lunch op het terras of een andere horeca gelegenheid.

Door heel Nederland zorgen duizenden horeca ondernemers zoals jij dat wij tijdens deze uitjes de tijd van ons leven hebben. Jullie heten ons welkom, zijn gastvrij en verzorgen ons van binnenkomst tot het moment dat je weer naar huis gaat. Toppers zoals jij en jouw personeel staan van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat voor ons klaar om ons gedurende deze momenten te verzorgen. Dit doen jullie omdat jullie een passie hebben voor gastvrijheid en verzorging. Echte horeca toppers dus!

‘Door heel Nederland zorgen duizenden horeca ondernemers zoals jij dat wij tijdens deze uitjes de tijd van ons leven hebben.’

Uitdagende sector

In Nederland zijn er ongeveer 350.000 van deze toppers actief binnen de sector, bij zo’n 62.000 ondernemers zoals jij. Dit zijn er overigens te weinig voor het eigenlijke werk wat er te doen is binnen de sector, er staan op het moment zo’n 50.000 vacatures open binnen de horeca. Een uitdagende sector dus, dat staat vast!

Passie voor personeelszaken

Bij PersonPlus ondersteunen we jou, de ondernemer, in deze sector op het gebied van loonadministratie, HR-ondersteuning, juridisch advies en verzuim- en arbodiensten. Wij doen dit vanuit onze passie voor personeelszaken en we krijgen energie van jou datgene te laten doen waar je goed in bent; succesvol ondernemen. Dat is PersonPlus, dé externe personeelsafdeling voor het MKB.

Benieuwd naar de kosten? Bekijk onze tariefkaart of

Bereken jouw voordeel!