Salarisadministrateur

Wegens het snel toenemend aantal relaties van PersonPlus, zijn wij per 1 november 2022 op zoek naar een nieuwe collega!

Heb jij ervaring met salarisadministratie en ga jij geen uitdaging uit de weg? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou; een gepassioneerde salarisadministrateur met kennis van zaken, die naast het doen van de salarisadministratie voor onze klanten, ook een adviserende rol vervult en zo echt van meerwaarde is voor onze relaties.

Person.. wie???

PersonPlus is dé externe personeelsafdeling voor het MKB. Wij ontzorgen ondernemers op het gebied van salarisadministratie, HR, verzuim- en arbo begeleiding en juridisch advies.  Sinds kort hebben we ook een externe vertrouwenspersoon dienstverlening. We zijn een relatief jong bedrijf dat uit zijn voegen barst en op zoek is naar leuke mensen om ons frisse en geweldig energieke team mee te versterken! Meer weten over onze dienstverlening? Neem eens een kijkje op: https://www.personplus.nl/onze-diensten

Wat ga je doen?

De basis van jouw takenpakket ligt in het verwerken van de salarisadministratie voor klanten uit de horeca, recreatie, detailhandel -en retailsector. Als salarisadministrateur ben je samen met het team verantwoordelijk voor de gehele salarisverwerking van zo’n 150 klanten in heel Nederland. Dit doe je vanuit ons kantoor in Goes. In het personeel- en administratiesysteem Nmbrs verzorg je de inrichting van o.a. cao modellen, looncomponenten, payroll workflows en stel jij arbeidsovereenkomsten op. Daarnaast adviseer je in jouw rol de klanten over vraagstukken op het gebied van arbeidsvoorwaarden, sociale en fiscale wetgeving en diverse HR vraagstukken. Hierover spar je met jouw collega salarisadministrateurs en de HR Manager. Je zoekt samen met jouw collega’s continue naar mogelijkheden om de dienstverlening te verbeteren en te verbreden.

Onze relaties worden onderverdeeld tussen jou en vier collega salarisadministrateurs. Zo hebben onze relaties een vast contactpersoon voor hun personeelszaken. Wij vinden het enorm belangrijk dat jij het contact met ‘jouw’ relaties warm houdt, maar je staat er niet alleen voor; we opereren als een hecht team en we helpen elkaar waar nodig.

Wie ben jij?

 • Om van deze baan een succes te maken is jouw persoonlijkheid minstens net zo belangrijk! Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en advies skills. Je laat je niet uit het veld slaan, bent accuraat en hebt passie voor salarisadministratie.
 • HBO werk- en denkniveau. Door de verschillende klanten maak je CAO’s snel eigen, leg je verbanden en kom je snel tot de kern van een probleem.
 • Je beschikt – bij voorkeur- over het PDL-diploma (of hebt de ambitie om de opleiding te volgen) en hebt relevante werkervaring, zodat je klanten en collega’s goed kunt adviseren.
 • Bij voorkeur heb je ook ervaring met Nmbrs; het systeem waar wij mee werken (of heb je ervaring met een gelijkwaardig systeem, we leren het jou graag!)
 • Je bent bij voorkeur fulltime, maar minimaal 32 uur per week beschikbaar.
 • Als persoon houd je van aanpakken, maar een van jouw belangrijkste drijfveren is ook gezelligheid.
 • Tenslotte ben je intrinsiek gemotiveerd om de klant én je collega’s vooruit te helpen.

Waarom PersonPlus?

 • Je komt in een dynamische en persoonlijke organisatie terecht waar ruimte is voor ieders zeggen en denken. De open en gezellige sfeer overheerst op elke afdeling. We zijn een hecht team, vinden werkplezier erg belangrijk en organiseren regelmatig een borrel of een uitje.
 • De mogelijkheid om hybride te werken; flexibele werktijden, autonomie en een combinatie van thuis en op kantoor werken.
 • Wij geven jou alle ruimte voor jouw ontwikkeling! We vinden het belangrijk dat je jouw vakkennis en vaardigheden kunt blijven ontwikkelen, dus het volgen van cursussen en opleidingen is geen punt..
 • Sporten: kom je er door je drukke bestaan ook nooit aan toe? Wij bootcampen gewoon 1 x per week onder werktijd, opgelost!
 • De lunch regelen wij! We lunchen altijd gezamenlijk; gezellig en goed voor de team spirit.
 • Uitdagend werk om fulltime, dan wel parttime helemaal in op te gaan.
 • Marktconform salaris tussen de €2.220,97 en €3.461,83 per maand op basis van 40 uur per week, afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Een goede pensioenregeling via Bright Pensioen.

Interesse gewekt? En wil jij het liefst morgen al bij ons aan de slag? Maar kun je je geduld toch nog tot einde van het jaar bewaren….neem dan contact op met Jessica Torcque-Baas (HR Manager) via jessica@personplus.nl of bel naar 0113-405 680.