Onze nieuwe website

Onze nieuwe website

Hij is er, onze nieuwe website! Heb jij hem al gezien? Wij vinden hem prachtig maar neem vooral zelf een kijkje op www.personplus.nl. We hebben een aantal zaken aangepast, dit om het gebruik van de website nóg gemakkelijker te maken. Waar je de belangrijkste functies vindt leggen we je graag uit.

Bovenaan de pagina vind je de navigatiebalk. De inhoud is niet veel anders dan op onze oude website, de lay-out is wel veranderd.  Rechtsboven vind je de formulieren en de inlogportaal voor loonadministratie.

Ga je naar de formulieren dan vind je hier alle formulieren die je van ons gewend bent. Ziekmelden, nieuwe medewerkers aanmelden en andere zaken kun je hier net als vroeger invullen en aan ons doorgeven.

Wanneer je naar de inlogportaal voor loonadministratie gaat kom je op de vertrouwde omgeving van NMBRS. Hierin is niks veranderd en je logt hier dus in met de gegevens welke je hier altijd voor hebt gebruikt.

Je kunt dan zoals altijd loonstroken, loonruns en andere gegevens inzien. Mocht je hierover vragen hebben kun je dit middels het contactformulier doen, of via de vertrouwde weg door middel van mail, telefoon of WhatsApp.

Onder het kopje ‘Nieuws’ vind je onze Blogs en andere nieuws items waar we jullie van op de hoogte brengen. Denk hierbij aan nieuwe coronamaatregelen of een nieuwe CAO overeenkomst.

Over vragen gesproken; we hebben een FAQ gemaakt!  Omdat we veel vragen krijgen over bepaalde onderwerpen hebben de slimme koppen van ons kantoor deze vragen gebundeld en alvast voor je beantwoord. We hebben de FAQ ingedeeld op werkgevers en werknemers. Aan de hand van bepaalde onderwerpen kun je kijken of jouw vraag ertussen zit en beantwoord wordt. Zo kun je zien wat je moet doen als je een foutmelding krijgt in NMBRS of wat je moet compenseren voor over uren. Staat jouw vraag er niet tussen? Dan staan we uiteraard voor je klaar.

Ook is het mogelijk om via de website te berekenen hoeveel voordeel de diensten van PersonPlus jou kunnen opleveren. Je kunt daarna direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Dit geldt ook voor bestaande klanten die bijvoorbeeld loonadministratie tegen het scherpste tarief van maar €4.- per loonstrook per maand willen naast hun huidige pakket. Super slim!

Tot slot vinden we het leuk om meer van onszelf te laten zien. Dus om een gezicht bij de stem aan de andere kant van de lijn of mail te krijgen hebben we een stukje van onze toppers op de nieuwe website gezet. Zo leren we elkaar weer een beetje beter kennen.

Mocht je toch nog vragen over onze website hebben dan horen wij het graag. Neem contact met ons op via mail, telefoon of WhatsApp.