Luna Alhinho Karantonis

Luna Alhinho Karantonis

HR Stagiaire

Mijn naam is Luna, ik ben 22 jaar oud en ik zit in het laatste jaar van mijn opleiding: International Business & Languages aan de HZ. Ik zal 5 maanden lang mijn afstudeerstage volgen bij PersonPlus, waar ik me samen met Jessica bezighoud met allerlei verschillende taken op het gebied van Human Resources en hier en daar wat meepik van de marketing afdeling. Hiernaast zal ik ook een interessant afstudeeronderzoek gaan schrijven, waar ik tijdens mijn stageperiode de vrijheid heb om zelf te bepalen wanneer ik hier mijn tijd aan besteed. Op deze manier kan ik op mijn creatiefste dagen tijd besteden aan mijn onderzoek!

Het HR-aspect trekt mij toch wel het meest, omdat ik het werken voor én met de mens als heel erg belangrijk ervaar. Ik ben ervan overtuigd dat dit binnen mijn functie als HR stagiaire zeker wel goed van pas komt.

Zoals je op de foto al een beetje kunt zien, vind ik het leuk om in mijn vrije tijd bezig te zijn met muziek. Daarnaast kan ik ook heerlijk tot rust komen met een bezoekje aan de sportschool of een groepslesje yoga.